רעיון לאפליקציה | מה לעשות ומה לא לעשות עם רעיונות לאפליקציות //

רעיון לאפליקציה? מדריך עשה ואל תעשה

יש לך רעיון לפיתוח אפליקציה ואתה לא יודע כיצד להגן עליו או מה הצעד הראשון? רוצה לדעת מהם כללי ה-עשה ו-אל תעשה כאשר עולה במוחך רעיון לפיתוח אפליקציה? זה הזמן לעשות לכם סדר ולהציג בפניך את כללי ה-עשה ו-אל תעשה כל הדרך לפיתוח האפליקציה.

רעיונות לאפליקציה

    לתאום פגישת ייעוץ שלח/י פרטיך






    יריב קדם, עו

    יריב קדם, עו"ד ונוטריון, בעל תארים ראשון ושני במשפטים מאוניברסיטאות חיפה ותל אביב בהתאמה, בעל ותק של יותר מ- 20 שנה בייעוץ ובליווי משפטי של חברות היי-טק, סטארט-אפים ועסקים בינלאומיים, fמנטור באקסלרטורים כגון של מיקרוסופט ושל AppleSeeds, כיועץ משפטי להאקטונים רבים, ומי שהיה הבעלים של אפפלאב, חממה לפיתוח אפליקציות ומוצרים טכנולוגיים.

    בין לקוחותיו הבולטים ניתן למצוא חברות הייטק רב לאומיות, עסקים בינלאומיים מצליחים, וסטארטאפים שזכו בהשקעות ובפרסים בינלאומיים כגון-

    Enquantum (cybersecurity software), Keepulse (medical software), SeeVoov (tourism App), MyTower (towers management App), Skilpe (education software), Snobemakeup (makeup machine), La-Tweez (cosmetics apparatus), Café-Café (chain of coffee shops), ISM (safes technology), Pandoor (indoor doors), Israeli Diamond Institute, Zamberg (metal products), Dr. Nader Butto (alternative therapies), CIMS Israel (PCB optical inspection), Ham-Let UCT (flow control machinery), Vocalix (telecommunications), Getty Images (digital pics bank), BAE Systems Rokar (weapons developement), Abloy (locks & door-cylinders), or Dyson Israel – BNZC (cyclone technology ).

    קרא עוד >>


    • מעל 20 שנות ליווי סטראט-אפים וחברות הייטק
    • הקמת סטארטאפים מוגנים משלב הרעיון
    • הגנה בינ"ל, מפת דרכים חכמה, צוות מנטורים בכיר
    • תכנית פיננסית, תכנית גיוס משקיעים

    רעיון לאפליקציה – כיצד לנהוג וממה להימנע

    אם גם אתם שמתעסקים בשאלה יש לי רעיון לאפליקציה מה לעשות עכשיו? זה הזמן להכיר תחילה את כללי ה-אל תעשה:

    1. אל תספרו לאף גורם (מלבד אנשי הסוד הקרובים ביותר אליכם) על הרעיון הכללי או המורחב שלכם בנוגע לאפליקציה
    2. אל תפנו לאנשי פיתוח ותציגו בפניהם את הרעיון לפיתוח אפליקציה לפני שנפגשתם עם עו"ד המתמחה בדיני קניין רוחני
    3. אל תייצרו פנייה למשקיעים פוטנציאליים כל עוד לא עיגנתם לעצמכם הגנה משפטית על הרעיון ליצירת אפליקציה
    4. אל תשלחו מיילים או תכתובות בטלפון בנושא האפליקציה לאף גורם שאינו מעורב בסוד העניינים

    אם גם שואלים את עצמכם יש לי רעיון לאפליקציה מה עושים עכשיו?  זה הזמן להכיר את כלל ה-עשה הבסיסי והחשוב ביותר והוא: צרו פנייה יזומה למשרד עורכי דין המתמחה בתחום דיני קניין רוחני והגנה משפטית מורחבת על רעיונות לאפליקציות.

    יריב קדם – משרד עורכי דין ונוטריון המתמחה במתן שירותים משפטיים ליזמי אפליקציות

    אנחנו ב-יריב קדם, משרד עורכי דין ונוטריון עוסקים ומתמחים במתן שירותים משפטיים לחברות טכנולוגיה, יזמי סטארטאפ ואפליקציות כבר למעלה מ-20 שנה. ההיכרות המעמיקה שלנו עם תחום דיני הקניין הרוחני והמשפט העסקי, מאפשרים לכל אחד ואחת מהוגי רעיונות לאפליקציות שביניכם, ליהנות ממעטפת מורחבת של שירותים משפטיים הכוללת בתוכה התייחסות נקודתית לצורכי הגנה משפטית מלאה כבר משלב הרעיון. במקביל, אנו מלווים יזמי אפליקציות לאורך כל שלבי העיצוב ופיתוח היישומון ולאורך כל שלבי גיוס ההון הראשוני, רישום חברות בע"מ, עיגון הסכמי מייסדים וכדומה.

    חשוב לנו שתדעו: אחד מהאמצעים היעילים ביותר לצורכי הגנה משפטית על רעיונות לאפליקציה הוא באמצעות יצירת פורמט זכויות יוצרים בינלאומי. יצירת הפורמט באמצעותנו הינו השלב הראשוני והבסיסי שלכם כתשובה לשאלה: יש לי רעיון לאפליקציה מה עושים עכשיו?

    לפרטים נוספים בנושא ותיאום פגישת ייעוץ ללא התחייבות, חייגו: 072-3924095


    מן התקשורת

    ראיון של עו"ד קדם ב"שש כלכלי" על אפליקציית פפר של בנק לאומי

    מפת הדרכים להקמת סטארט-אפ משלב הרעיון

    ראיון ברדיו תל אביב עם ענבר שנהב – פורמט זכויות יוצרים לאפליקציה

    שימוש לא חוקי בתמונה ברשתות חברתיות – 'פרקליטים עד הבית', רשת.

    איך רובוטים שואבים את הפרטיות שלכם? 'שבע אקטואלי', כאן.

    איך מקימים סטארט-אפ לאפליקציה? ראיון ברדיו תל אביב

    צור קשר