הקמת סטארט-אפ - עו''ד הייטק יריב קדם //

אייקון, פיתוח אפליקציות וסטארטאפים
הקמה וליווי של סטארטאפים

החלום שלך הוא להמציא רעיון ייחודי? להקים סטארט-אפ, שכולם יכירו וישמעו עליו ולהרוויח בגדול? אקזיט? אולם מה הוא הצעד הראשון שיש לעשות? מה הן כל אבני הדרך, מה הסדר בינהן, מי המומחים שמספקים אותם, ומי יכול לפקח על התהליך?

1

הקמת חברת סטארט אפ טכנולוגי (חברת הזנק) דורשת ידע וכלים משולבים – עסקיים, טכנולוגיים, ומשפטיים.

1

יריב קדם – עורך דין ומנטור לסטארט-אפים, נותן מענה One-stop-shop לכל הידע והליווי הדרוש להקמת סטארטאפ מקצה לקצה: הגנה משפטית, תכנית גיוס השקעה, פיתוח טכנולוגי, ולמעשה כל מה שהסטארטאפ צריך.

עם הידע והניסיון הרב של עורך הדין יריב קדם, בעצמו יזם, משקיע בחברות סטארט-אפ למיניהן, עורך דין בתחום, וראש קבוצה מקצועית של מנטורים מתחומים שונים להקמת הסטארט-אפ, המשרד מבטיח לכם ליווי צמוד ומקצועי מגיבוש הרעיון, בניית הסטארט אפ והפיכתו לחברה טכנולוגית פעילה, תוך גיבוי משפטי מלא של כל שלב.

    לתאום פגישת ייעוץ שלח/י פרטיך





    קרא עוד

    אסטרטגיה משולבת להקמת סטארטאפים

    1

    ייעוץ אסטרטגי

    ייעוץ אסטרטגי

    2

    הגנה וליווי משפטי צמוד

    הגנה וליווי משפטי צמוד

    3

    התכנות כלכלית; תוכנית עסקית

    התכנות כלכלית; תוכנית עסקית

    4

    תכנית גיוס משקיעים

    תכנית גיוס משקיעים

    5

    ליווי בפיתוח הטכנולוגי

    ליווי בפיתוח הטכנולוגי

    6

    הגשמת יעדים אסטרטגיים

    הגשמת יעדים אסטרטגיים

    יריב קדם, עו

    יריב קדם, עו"ד ונוטריון, בעל תארים ראשון ושני במשפטים מאוניברסיטאות חיפה ותל אביב בהתאמה, בעל ותק של יותר מ- 20 שנה בייעוץ ובליווי משפטי של חברות היי-טק, סטארט-אפים ועסקים בינלאומיים, fמנטור באקסלרטורים כגון של מיקרוסופט ושל AppleSeeds, כיועץ משפטי להאקטונים רבים, ומי שהיה הבעלים של אפפלאב, חממה לפיתוח אפליקציות ומוצרים טכנולוגיים.

    בין לקוחותיו הבולטים ניתן למצוא חברות הייטק רב לאומיות, עסקים בינלאומיים מצליחים, וסטארטאפים שזכו בהשקעות ובפרסים בינלאומיים כגון-

    Enquantum (cybersecurity software), Keepulse (medical software), SeeVoov (tourism App), MyTower (towers management App), Skilpe (education software), Snobemakeup (makeup machine), La-Tweez (cosmetics apparatus), Café-Café (chain of coffee shops), ISM (safes technology), Pandoor (indoor doors), Israeli Diamond Institute, Zamberg (metal products), Dr. Nader Butto (alternative therapies), CIMS Israel (PCB optical inspection), Ham-Let UCT (flow control machinery), Vocalix (telecommunications), Getty Images (digital pics bank), BAE Systems Rokar (weapons developement), Abloy (locks & door-cylinders), or Dyson Israel – BNZC (cyclone technology ).

    קרא עוד >>


    • מעל 20 שנות ליווי סטראט-אפים וחברות הייטק
    • הקמת סטארטאפים מוגנים משלב הרעיון
    • הגנה בינ"ל, מפת דרכים חכמה, צוות מנטורים בכיר
    • תכנית פיננסית, תכנית גיוס משקיעים

    הסכם מייסדים, תקנון חברה, רישום חברה

    תקנון חברה הינו אחד המסמכים החשובים ביותר לניהול הסטארטאפ וזכויות בעלי המניות, באופן המאפשר למיזם להתמודד עם מצבים עתידיים שונים ביחסים בין בעלי המניות, שלהם אינטרסים שונים (מייסדים לעומת משקיעים לעומת עובדים וכו), ועם הוראות החוק. כך למשל, פיצול המניות הרגילות למניות שונות בעלי זכויות שונות מאפשר ויסות אינטרסים מראש לטובת היזמים על חשבון המשקיעים, ולהפך. לכן חשוב לבנות את חברת הסטארטאפ מראש באופן מסויים דווקא. כך גם האפשרות לקיים ישיבות דירטוריון באופן גמיש כגון בשיחות וידאו מעבר לים, אינה אפשרית אם היא לא כתובה בתקנון החברה, וכן הלאה. הסכם המייסדים מאפשר לשני מייסדים או יותר לתכנן את תצורת חברת הסטארטאפ עוד לפני שהיא קמה ואת מערכת היחסים בינם לבין עצמם.

    1

    קניין רוחני של סטארטאפ

    כאשר רעיון חדשני ומקורי נהגה בראשו של יזם, אם יחשוף אותו לאחרים טרם הגנה עליו, קיים חשש כפול: כי הוא ייגנב, כי לא ניתן יהיה לרשום אותו כי הפך "רכוש הציבור" מעצם גילויו. לכן חשוב ללוות את הפעילות העסקית והיצירתית של הסטארטאפ ברישום: אם מדובר בהיבטים טכנולוגיים חדשים- פטנט; אם מדובר באפליקציה- פורמט זכויות יוצרים; בהמשך הדרך, לאחר גיבוש שם מסחרי או לוגו- יש להגן עליהם באמצעות סימן מסחר (מקומי או בינלאומי); לעיצוב מוצר יש לדאוג לעיצוב רשום (בעבר מדגם). כדי שזכויות קניין רוחני לא תלכנה לאיבוד יש להתייעץ משפטית לפני כל מהלך או שיחה עם אדם אחר.

    1

    פעילות עסקית של הסטארטאפ

    אנו עורכים ומטפלים בחוזים מסחריים, עסקיים וטכנולוגיים הדרושים לחברת הסטארטאפ במהלך פעילותם בישראל או בחו"ל, לרבות חוזים לפיתוח או הטמעה של טכנולוגיות, ייצור תעשייתי, הסכמי ספקים, לקוחות, חוזי הפצה בינלאומיים, הסכמי סוכנות והסכמי זיכיון בלעדיים ולא בלעדיים בארץ ובעולם, וחוזים נוספים.

    1

    תקנון, תנאי שימוש, וחוזי רשיון אחרים

    יש לנו נסיון עשיר בכתיבת הסכמי רשיון לטכנולוגיות, תקנוני אתר, תנאי שימוש לאפליקציות, הסכמי קצה לתוכנות (EULA), וחוזים אחרים הנשענים על הידע, הטכנולוגיה, ותשתית הקניין הרוחני של הסטארטאפ, כדי לאפשר לו למנף את יכולותיו תוך שמירת הבעלות בקניין הרוחני שלו מחד, ועמידה ברגולציות שונות מאידך כמו חוק הגנת הפרטיות בישראל, GDPR באירופה וחוקים דומים בחו"ל, להערכות אבטחת מידע, הגנת הפרטיות, רישום מאגרי מידע, וניסוח תקנונים ומדיניות פרטיות באתרי אינטרנט, אפליקציות ותוכנות

    1

    גיוסי משקיעים ואקזיט

    בכל מה שקשור למימון הסטארט אפ שלך, יש לציין כי אנו מקימים סטארטאפים משלב הרעיון עד הפיכתם לחברת הייטק פעילה, בואכה פעילויות עסקיות מורכבות כמו תהליכי מיזוג, רכישה, השקעות פיננסיות ואסטרטגיות, עסקאות שיתוף פעולה ואקזיטים. לעסקאות אלו היבטים עסקיים, משפטיים, היבטי מיסוי, ואחרים שיש להתחשב בהם בתהליך שאנו מלווים אותך.

    1

    מפת הדרכים וקבוצת מומחים

    מפת הדרכים להכוונת הסטארטאפ היא האמצעי העיקרי בתכנון הקמתו מראש, והיא מתואמת לצרכי כל סטארטאפ בנפרד, עפ"י מאפייניו וצרכיו. ניתן ללמוד על כך כבר בפגישה הראשונה שהיא פגישת ייעוץ ואסטרטגיה. מנקודה זו אפשר כבר לגשת להקמה הפרקטית של הסטארטאפ על רבדיו השונים בשילוב קבוצת המנטורים בראשות עו"ד יריב קדם, מכל התחומים הרלבנטיים לבנייתו: עיצובי, טכנולוגי, כלכלי, מימוני, שיווקי, מיתוגי, משפטי ואסטרטגי.

    הלקוחות שלי

    דייסון ISM applab logo cims logo cafe cafe logo BAE logo abloy Jober HAMLET getty site la tweez site pandoor site

    צור קשר